пʼятниця, 3 березня 2017 р.

Модуль1. Рефлексія

Модуль1. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме:

  • навчитися створити навчальний проект і активно впроваджувати його у навчальний процес з метою удосконалення методики викладання навчальної дисципліни.
  • навчитися правильно та максимально об’єктивно оцінювати учнівські проекти з метою недопущення у майбутньому здійснення учнями типових помилок.
  • навчитися ефективно залучати учнів до проектної діяльності з метою формування у них навиків самостійної роботи, комунікативних навиків та навиків об’єктивного самооцінювання.
  • навчитись ефективно впроваджувати та використовувати інноваційні технології навчання нашого століття з метою покращення рівня засвоєння знань учнями та активізації їхньої пізнавальної діяльності.
  • опанувати дану методику для подальшого ї впровадження у педагогічній діяльності з метою урізноманітнення навчального процесу та зацікавлення учнів до роботи.


Я ознайомилась з основними ресурсами тренінгу: посібником, сайтом освітніх програм, сайтом допоміжних матеріалів та електронним довідником. При роботі з електронним довідником часто виникали труднощі, середовище часто "зависало", після чого довідник припиняв свою роботу.

Також я зареєструвалася на вікі-сайті програми та створила персональну вікі-сторінку і власний блог.

За допомогою модуля я осмислила значимість, доцільність та необхідність використання сучасних інноваційних та інформаційних технологій в освіті, ознайомилась з існуючими ресурсами для підвищення власного педагогічного професійного рівня, а також отримала можливість майбутнього вдосконалення власного педагогічного досвіду.

Я створила власний блог під назвою "Мій особистий щоденник навчання", у якому я буду записувати узагальнення проробленої мною роботи після кожного модуля.